Lonka Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 oj tam...mowa o jakims dalszym wyjezdzie na jakies 3 dni. niedziela,pon,wtorek.. trzeba taki weekend wykorzystać jakoa by pogoda nie była...zawijamy pod jakis osrodek,czy domki i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 oj tam...mowa o jakims dalszym wyjezdzie na jakies 3 dni. niedziela,pon,wtorek.. trzeba taki weekend wykorzystać jakoa by pogoda nie była...zawijamy pod jakis osrodek,czy domki i juz. żeby się nie rozpisywać, i nie r o z w l e k a ć ........... tematu JESTEM ZA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) :banghead: :bigrazz: Nadal możemy puszkami i Motórami na borki polecieć tylko szybka decyzja to i Wawke i innych ściągniemy i bedzie zabawa i OGNICHOOOOOOOO !!!! i najazd na ;) BORKIIIIIIII Edytowane 3 Listopada 2008 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) WITASKI! Moja propozycja jest następująca: Zarezerwować można domki nad Firlejem( są miejsca,domki są ogrzewane i całkiem fajne-- 4 i 5 osobowe).Od 09 listopada będziemy też mieli do dyspozycji dużą salę ( wcześniej jest jakieś szkolenie czy coś).Spokojnie ponad 50 osób albo i więcej się pomieści. Koszt noclegu od osoby( mimo,że domki są na określoną ilość osób) to jakieś 20 - 25 zł. za dobęWiadomo,że część osób przyjedzie w piątek ale część dołączy później bo pracuje.Za jedzonko zrobimy zrzutkę i kupimy co potrzeba. No a :bigrazz: to kto ile i co lubi :banghead: Ognicho zrobimy, muzykę się zorganizuje i będzie kolejna PRÓBA GENERALNA ZAKOŃCZENIA SEZONU MOTO :biggrin: :crossy: Jeśli pasuje to decydować się bo może inne strony POLSKI zechcą dołączyć a czasu niewiele.Pisać ,dzwonić i się określać. CZEKAM :icon_mrgreen: Pozdrawiam --- Joaśka Przygotowałam wstępny plan Dżamprezy :icon_eek: Edytowane 4 Listopada 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Bardzo ciekawa propozycja, blisko a właściwie pod nosem, zamiast na podruż kaske można wydać choćby na zupę chmielową, jestem na tak, ale niestety od soboty... (nocki, w sobotę skoroświt schodzę). Mam możliwość zabrania 4 osób w puszce ze sobą, tudzież jeszcze spokojnie da się upchać 3 kolejne w bagażniku hehe :) Jestem na TAK !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Wcześniej niż w sobotę to mi nie wyjdzie, jak będzie zimno ( czyli ok. 0 ) jadę puszką i mogę zabrać trzy osoby z Lublina i okolic godzina i miejsce do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 To mam pytania do WAS czy ten wyjazd jest aktualny w Firleju, jak tak to w jakim terminie i gdzie ???Pozdrawiam Wszystkich motomaniaków i motocyklistów :icon_twisted:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi