marco30 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Witam wszystkich szczęśliwych użytkowników Suzuki Freewind , ja od nie dawna też dołączyłem do tego grona.Mam dwa pytania na które nie mogę znaleźć odpowiedzi,a mianowicie : może ktoś się orientuje jak kasuje się licznik przebiegu dziennego , oraz gdzie może być przyblokowany silnik :(wiem tylko tyle co mi powiedział gość od którego kupowałem że to jest wersja zblokowana),rok mojego sprzęcika to 2002. Za rozsądne i dobre podpowiedzi z góry dziękuje. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 :lalag: :clap: no ja w suzuki lewym przyciskiem ( są dwa ) wybieram - godzinę- przebieg- przebieg dzienny 1- przebieg dzienny 2 i jak jestem na jednym z przebiegow dziennych to prawym kasujetrzeba dluzej przetrzymac.....banalne troche pytanie :biggrin: jesli chodzi o blokade to nie mam pojecia pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Kolego moj Freewind jest z "99 r. i kasuje przebieg dzienny przytrzymujac dluzej przycisk na liczniku, co do blokady mocy to z tego co wiem to byly dwie wersje silnikow 48 i 34 KM, ale sam nie wiem jak to sprawdzic ?? jakbys dotarl do jakis materialow jak rozpoznac moc to daj znac bo nie jestem pewien jaka jest w moim.PozdrawiamPs. Moj kuzyn pojezdza czerwona Honda NX 650 Dominator w Twojej miejscowosci. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco30 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Dzięki za podpowiedź z licznikiem (poskutkowało), znajdę gdzieś w papierach co do mocy to dam znać. jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi