CZESIO Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 :buttrock: witam co do postów na temat Pleców tak zostało uzgodnione wczoraj na Paradzie . :crossy: Zostaliśmy zaproszeni przez Klub Panter do Komarówki na ich zebranie regionalne które będzie sie odbywać na dniach o terminie Pantery nas poinformują .Co L.S.M na to zaproszenie ?????? :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Oczywiście reprezentacja powinna pojechać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 jesli nie bedzie kolidowac ze zmianą...jak najbardziej za z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 pozdrowionka z Zamoscia z rynku z super lokaliku " dla motocyklistów "Sobie Pan"Stop.. pogoda super Stop..zabawa super Stop..pozdrawiamy Stop..Hajo Majusz ToBi Corbra Anis Joasiafranklin i 2 no names w knajpce motocyklistom dajommmm pizzę gratisss Stop... mnimm idziemy na Lansss po Rynku Stop..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekgsxr Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 OOOOOOOOOO TAKK !! :icon_biggrin: Jeszcze nasze zawolanie obok "AVE LSM" widnieje "DAWAJ JAWE" :biggrin:no i jeszcze pokaz tylnia czesc ciala czyli POKAZ D..E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 no i jeszcze pokaz tylnia czesc ciala czyli POKAZ D..E Dobrze godosz hanysie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Bondziorno! Przywitać się chciałem po powrocie "z wygnania", ale patrząc na daty postów to za dużo mnie nie ominęło. Co jest? Czyżby cały czas za kierownicą? No nieważne, jakby co to wczoraj wybudziłem moją bestyję ze snu zimowego i chętnie bym ją gdzieś przegonił. Dzisiaj walczyłem z przeglądami ale jutro (o ile nie bedzie padać śniegodeszcz) chętnie bym ją przewietrzył. Ma ktoś ochotę na jakąś mini traskę? Acha i jeszcze dzięki za smsmy o tym co w trawie (LSMie) piszczy. :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witamy JaceGa!! Fajnie, że wróciłeś, troszke późno, no ale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No jak późno? Na sezon akurat chopak wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) A. to tak żeby weselej na stronce było, dla miłośników Allegro Poczytajcie komentarze http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=1...ven_all&p=1&p=0 Edytowane 10 Marca 2009 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi