CBR 1000F Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Naucz się czytać ze zrozumieniem bo z maturą będzie ciężko... Dyskusja z Tobą nie ma żadnego sensu. EOT. CBR_100F: w pełni Ciebie rozumiem ale sytuacja jest inna. Mi chodzi tylko o niepoddawanie się w takich sytuacjach, tylko uporem i konsekwencją coś wywalczymy. Przyznasz mi chyba rację, że prawo jest po to by z niego korzystać (i to działa w dwie strony o czym widocznie wielu nie pamięta...) W zupełności się z Tobą kolego zgadzam powiem jeszcze tak gadałem z znajomym papugą i mówi mi bym odrębnie się starał o odszkodowanie za to co poniosłem ze swoim zdrowiem czyli jednym słowem za uszczerbek na zdrowiu kazał starać mi się o odszkodowanie od niedzielnego kierowcy , a kolego mam pytanko nie wiesz ile biorą za dobę parkingu Policyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi