Skocz do zawartości

Honda CBF 600 S

franzmauer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Sprzedam motocykl Honda CBF600S, rok produkcji 2004, sprowadzony, kolor srebrny.

Przebieg to 31k km, ostatnie 12 000 zrobione po zakupie motocykla.

Jestem pierwszym właścicielem motocykla w Polsce. Motocykl został sprowadzony przez Top Motor w Raszynie (Darek Sternik) i tam był regularnie serwisowany.

CBF to motocykl oparty technologicznie na modelu Hornet 600. Jest to bardzo udane połączenie funkcjonalności, uniwersalności i jakości. Zintegrowana owiewka dobrze chroni przed wiatrem. CBF jest typowym przedstawicielem motocykli uniwersalnych przeznaczonym do codziennej jazdy zarówno po mieście jak i w dalekich trasach.

Wyposażenie motocykla:

- gmole GIVI

- kufer centralny GIVI E370 (płyta monolock i stelaż)

Motocykl jest w dobrym stanie, regularnie serwisowany i używany zgodnie z przeznaczeniem (brak gleb i szlifów, w czasie jazdy używane oba koła). Mimo iż dobrze traktowana przez aktualnego właściciela, CBFka była po szlifie w chwili jej kupna - widać to na zdjęciach na pokrywie silnika i obudowie liczników.

Opony były nowe w chwili zakupu motocykla, obecnie zostało im jeszcze jakieś 5-8 tys. km. Akumulator jest nowy, OC ważne do sierpnia 2009. Z nowym sezonem należy wymienić napęd.

Zdjecia:

Zdjecie nr.1

Zdjecie nr.2

Zdjecie nr.3

Zdjecie nr. 4

Zdjecie nr.5

Zdjecie nr.6

Kontakt:

[email protected]

pozdrawiam,

Franz

Eh, 3 razy sprawdziałem czy wszystko napisałem i ... o cenie oczywiście zapomniałem napisać :bigrazz:

Cena: 12.500 pln, do negocjacji.

• 5 miesięcy temu...