sebus1591 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 głupoty tu piszecie ja kupiłem ktm 125 z 86 roku i oprucz wymiany tłoku co kazdy musi robic w ktm to nic mi sie nie psuje wszystko gra i tyka pali na rys i nie mam z nią zadnych problemów. meagger jak bys sie zdecydował ja sprzedac na czesci to daj znac moze bym cos kupił do mojej ktm tylko musze zobczyc co by sie juz przydało wymienic albo na zapas bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 głupoty tu piszecie ja kupiłem ktm 125 z 86 roku i oprucz wymiany tłoku co kazdy musi robic w ktm to nic mi sie nie psuje wszystko gra i tyka pali na rys i nie mam z nią zadnych problemów. przeczytaj dobrze temat co jest napisane i wtedy komentuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebus1591 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Sprzedaj go lepiej na częsci o ile juz teog nie zrobiłes. Wyczynowy motocykl z tych lat nie ma prawa byc sprawny a jak doprowadzisz do stanu sprawnosci to zaraz co innego padnie CHodziło mi o to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi