Gang555ter Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Jak w temacie, motorek ma silnik po gruntownym remoncie - włożyłem w niego około 500zł (wymienione łożyska, uszczelki, nowy tłok + pierścienie, cylinder po szlifie), dostaje paliwo, jest iskra, ale jest problem z odpaleniem - problem opisany tutaj - http://forum.motocyklistow.pl/Problem-z-od...MX-t103725.html ja już nie mam czasu się tym zająć. Zarejestrowany na mnie, oc ważne do końca sierpnia. Cena 2000zł do negocjacji, rozważę każdą ofertę, gdyż potrzebne mi są pieniądze. Dorzucam drugi cylinder. Kontakt na gg: 5470807 ew mail [email protected] W razie gdyby udało mi się motorek doprowadzić do 100% stanu używalności cena rośnie automatycznie o 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang555ter Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Motorek jest już na chodzie :icon_rolleyes: Pali od kopa bez problemu, jest na dotarciu. Cena aktualna 2000zł do ugadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi