shablak Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 siemanko,z racji tego że mój pobyt w hameryce nieubłaganie się kończy wracając do polski mam możliwość przywiezienia paru rzeczy, wiec jeśli ktos jest zainteresowany proszę o kontakt: [email protected] lub gg 3519493 sprowadzę wszystko; elektronika, kaski, co kto sobie życzy;) pozdrawiam i czekam na kontaktArkadiusz Szablak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 To znaczy jak szybko ??? :icon_mrgreen: Bo ja moge kupowac na ebayu i tez moga wyslac do Polski ...Chyba ze Ty szybciej to wtedy .... pas napedowy do Wild Stara za 50$ :icon_mrgreen: Jak bedziesz potrzebowal to zalacze link do aukcji :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 a zalatwisz tanio F16??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shablak Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 a zalatwisz tanio F16??? to zależy jaką umowę offsetową bedziesz chciał :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi