21robson Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam. Czy ktoś z szanownych użytkowników xj-tek posiada ksiażkę serwisową ( dla rocznika od 98 ) w języku polskim , lub ewentualnie w j. angielskim. Jeśli bylby ktoś z wawki i miał taką książeczkę z chęcią bym pożyczył i na xero ją wrzucił :crossy: Jakoś bym się odwdzięczył ;P. A jeśli nie to może jakoś na meila lub namiar gdzie w necie można znaleźć i zassać :banghead:. Na forum wątki tego rodzaju się przewalają , ale szczerze nic nie znalazłem ( po za tym większość podanych linków gdzie coś mogło by być - już nie działa :/ ). Dzięki za wszelkie info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam. Czy ktoś z szanownych użytkowników xj-tek posiada ksiażkę serwisową ( dla rocznika od 98 ) w języku polskim , lub ewentualnie w j. angielskim. Jeśli bylby ktoś z wawki i miał taką książeczkę z chęcią bym pożyczył i na xero ją wrzucił :buttrock: Jakoś bym się odwdzięczył ;P. A jeśli nie to może jakoś na meila lub namiar gdzie w necie można znaleźć i zassać :icon_mrgreen:. Na forum wątki tego rodzaju się przewalają , ale szczerze nic nie znalazłem ( po za tym większość podanych linków gdzie coś mogło by być - już nie działa :/ ). Dzięki za wszelkie info . tu masz od 92-do 99 http://www.mediafire.com/download.php?ako40x12dun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21robson Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 dzięki Grzykrzy. Piwko ci się należy ;). Szkoda tylko że nie jest w PL ;(, ale w angliku też da się to ogarnąć. Jeśliby jednak ktoś posiadał opis w j.polskim, prosiłbym o kontakt. Może ktoś kto kupował moto w salonie , posiada książeczkę PL ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Jeśliby jednak ktoś posiadał opis w j.polskim, prosiłbym o kontakt. Może ktoś kto kupował moto w salonie , posiada książeczkę PL ??Nie ma serwisowek po polsku wiec zapomnij. Ja mam po polsku ale Ownersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21robson Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nie ma serwisowek po polsku wiec zapomnij. Ja mam po polsku ale Ownersa No co za kraj :/ . Nawet po rosyjsku i chińsku są , a o PL zapomnieli ??? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi