jacekdobry Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Mam zamiar kupić kawasaki ltd 450 a jestem nia wysoki,czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiP Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Hejka Mam wzrost prezydencki i ta kawa leży jakby na mnie pasowana :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacjo Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ta Kawka raczej dla wysokich (pow. 180cm) może być niewygodna, ale dla tych z głową bliżej piachu idealna;) ja mam 172cm i daję radę fakt że czasem przydałyby się spacerówki bo nogi nieco za bardzo zgięte (tak na mój gust) chociaż się tego nie odczuwa... po przejechaniu 400 km jedynym miejscem które mnie bolało to zad może zbyt szlachecki;) ale plecy i nogi bezboleśnie to przeżyły... pozdro dla posiadaczy obecnych, przyszłych i byłych tego zacnego bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi