Cziken Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam!Na początku może mnie troche wyśmiejecie, ale posiadam skuter marki Yukimoto Drakiva :biggrin: Ok, pośmiali? No to przejdźmy do rzeczy. Otóż. Mój skuter od 3 dni zachowuje się bardzo dziwnie - traci cholernie na mocy. Gdy jest zimny - jeszcze jest ok, ale jak przejade ~3km, skuter nie umie wejść na wyższe obroty niż 4tyś. Co powoduje jazde 30km/h i problemy z wjechaniem pod większe górki. Dałem go koledze do sprawdzenia - rozebrał i nie był w stanie nic stwierdzić. Padoł, że wyczyścił trocha świeca i w sumie dało to troche lepsze efekty. Jade z nim we wtorek do serwisu i chciałbym sie dowiedzieć, na jakie koszty mw. mam sie przygotować.Co to może być? Na samym początku podejrzewałem świece, głównie z tego powodu, że czasem nie dostawał iskry i tak nagle szarpnęło nim co jakiś czas (No wiecie jakbym gaz oddał). Prosze o porady z czym może być związany ten problem Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A świeca jaki ma kolor?? Moim zdaniewem nie wyłacza ci ssania elektrycznego i dostaje za duzo paliwa jak sie rozgrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cziken Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Świeca jest lekko żółtawa - czyli w normalnych warunkach OK. Co do tego ssania - nie wiem, ale dzieje mi sie tak od 3 dni. Ale jakby dostawał za dużo paliwa, to by go zalewało, świeca by nie wyrabiała - ale jednak obroty byłyby wyższe, prawda? Odświeżam i proszę Was bardzo o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 poczekaj do wtorku,pojedz do serwisu i juz. My jasnowidzami nie jestesmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cziken Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Rozmawiałem z sąsiadem, powiedział, że przeczyści mi gaźnik, bo moze być usyfiony albo może w nim być woda. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi