Yamaha535 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witam, mam ochote zakupić quada Bemi 200ccm i chce się poradzić czy to dobry sprzęt i czy opłaca się. Podaje link do aukcji. http://allegro.pl/item428276245_bemi_basha...any_200ccm.htmlhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B65063 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 wg mnie to jest trochę niepewne;/lepiej kupić coś markowego...bo jeśli z tym jest tak jak z crossami bemi to mozesz tym dlugo nie pojeździc;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Mam takiego, jako zabawka idealny, warto zmienic kierownice na jakas z poprzeczka, wybebeszyc wydech, bo strasznie blokuje. Silnikowo nie do zajechania, reszta czyli nadwozie nie za bardzo ogarnia, felgi z plasteliny i mozna latwo je wyrwac ze srub, luzy na przodzie po kilkuset km. Generalnie jako sprzecik do upalania dobry, a jak masz warunki(garaz, narzedzia) to mozna go latwo z chinskiego gowna zamienic w niepsujaca sie zabawke. Pali ponadto zarowki, ciezko ustawic zbieznosc pozatym, generalnie polecam. Swojego mam zarejestrowanego, ponadto znalazlem kontakt w berlinie i 3 takie sprzedalem w PL, ale interes nie byl jakis super oplacalny, lepiej byloby postarac sie o kontener z chin:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ja tez mam własnie takiego i jestem na etapie montowania silnika z hondy xr 125 ,bo tamten padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi