kristekk Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Witam, Pech chciał, że nie zdążyłem sprzedać maszyny bez szlifa. Niestety zdarzyło się, a z powodu wyjazdy nie za bardzo mam czas na naprawę. Yamaha XJ600 1994 rokKiedyś była Diversion, ale przed moim zakupem ktoś miał szlifa i otrzymała podwójna lampę akcesoryjną z Louisa. Sprzęt mam drugi sezon - to było pierwsze moto.Uszkodzone:-podnóżek kierowcy lewy-otarty bak-pęknięty plastik lewego przedniego kierunku-trochę zgięta kierownica-stłuczone prawe lusterko-urwany prawy tylny kierunek-prąd do stacyjki nie dochodzi (to pewnie jakaś pierdoła, może aku)-małe rozdarcie na kanapie Moto ma przegląd i ubezpieczenie do marca. Jakiś 1kkm temu robione przednie zawieszenie, wlany trochę gęstszy olej 15W, wymienione łożysko tylnej zębatki. Około 4kkm temu wymieniony łańcuszek rozrządu. Bak był wymieniany, dlatego są na nim małe rysy. Wolałem żeby był z zewnątrz trochę brzydszy, ale w środku czysty. Poprzedni był zardzewiały- nie było się co zastanawiać. Przydałaby się regulacja gaźników.Zdjęcia mogę wysłać na maila. Moto stoi w Warszawie na Żoliborzu.Cena oczywiście do uzgodnienia.pozdrawiamKrzysiek Edytowane 3 Września 2008 przez kristekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi