Tymin Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Witam, Miałbym tutaj do Was prośbę o zerkniecie na ogłoszenie. Wybieram się oglądać, ale chciałbym najpierw zasiegnąć opinii doświadczonych uzytkowników. Nie chciałbym jechać po nią na darmo także za wszelkie informacje byłbym wdzięczny :icon_twisted: CBR F3 Co prawda z opisu i 2 fotek niewiele można powiedzieć, ale być może ktoś spotkał sie z tą F3 i jest mi w stanie doradzić. Jedna rzecz jaka zauwazyłem i mnie zaciekawiła, a nie zdazyłem zapytac sprzedajacego to rocznik 97, a to malowanie wystepowało w 98. Czy były może przejsciówki z konca roku 97 już w tym malowaniu? Z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 3 Września 2008 przez Tymin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 juz w 97 wypuścili model na 98 (z regóły tak robią - 1-2 mc wcześniej idzie następny) zatem luzzzzzzzz no i węższy zadupek zatem nowszy model podzdr :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dzieki wielkie :banghead: W takim razie mnie uspokoiłeś :buttrock: Bałem się, że może komplet owiewek wymieniony - nawet takie myśli mi przychodziły :) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To i ja Ci dodam otuchy... Ze zdjęć wygląda perfekcyjnie :icon_mrgreen: A prawda okaże sie na miejscu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi