szogun210 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 siema impreza była super bawiliśmy sie do białego rana i nie było Paruzela kto jedzie za tydzień na super Veteran to sie wpisywać pozdrawiam wszystkich co byli na spotkani w Ostrowie Lub i innych też :notworthy: :notworthy: ;) :notworthy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekgsxr Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 i zadnego odzewu oftopowego <lol> jak juz zostało ustalone-za rok organizujemy w tym samym miejscu zlot,ale z prawdziwego zdarzenia.o ile oczywiscie znajdzie sie sponsor :crossy:miejscowka i teren dookoła wspaniały.siema ja zaluje ze nie moglem z wami zostac ale bylem z wami caly czas duchem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 To nic, że Cie nie było, karniaki bedziesz pił następnym razem :Pdo zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 To nic, że Cie nie było, karniaki bedziesz pił następnym razem :buttrock:do zobaczenia Meksyk i Gazda pili za Waldusia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Wszyskie jak tam byliśmy tośmy za niego pyli :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Dawajcie foty :buttrock: A i Gazda bardzo był zły na swoje tatuaże? :P Jak ja żałowałem, że nie mogłem zobaczyć jego miny o poranku :buttrock: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 jak oglądał film na kamerce, to nie mógł uwierzyć :biggrin: :wink: :icon_razz:ale kupa śmiechu przy tym była :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Jak zwykle ja pierwszy i pewnie jako jedyny dodaje zdjecia.po co wam te aparaty,jak nikt inny oprocz was nie zobaczy tych zdjec? dodawac!! juz!!! picasa nie jest trudna w obsłudze! a zdjecia mowią same za siebie jaka była zabawa i kto był "panem imprezy" :icon_mrgreen: dodałem wszystkie jakie miałem.na zyczenie moge usunąć.swoich pare min tez mi sie nie podobało,ale to ma byc naturalnie a nie wybiorczo.cieszcie sie wspomnieniem soboty :banghead: bylo wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 zajebiste zdjęcia w przyszłym roku jeżeli ma być zlot to chyba nie tylko na zakończenie sezonu ale także na rozpoczęcie :) No a te dwie MZ to ciekawe czyje :DDMerhu zajebiście sie postarałeś z fotasami :crossy:) pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 siema zdjęcia są super zrobione Merhu szacunek :clap: :clap: :clap: :) :biggrin: :crossy: ;) :P pozdro PS Jak ktoś robił zdjęcia na spotkani niech wrzuci na forum i wpisywać kto jedzie na Veteranuw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!Kilka moich fotek z integracji w Ostrowie. http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/OSTRW...6Sierpnia2008r# Pozdrawiam --- Joaśka :) PEES Podziękowania od Ludzi ,którym udzielaliście pomocy w związku z wypadkiem za Niemcami w drodze do Ostrowa Lub.Chłopak czuje się dobrze. Ma jedynie złamany nadgarstek,którego ból znieczulał na weselu ;) ,na które jechali. Wypuścili Go ze szpitala po opatrzeniu i mógł uczestniczyć w uroczystości.Tylko sama papierologia na trasie trwała jeszcze 3 godziny :) Wiecie co usłyszałam od jego Kolegi Krzyśka( tego z długimi włosami)? Otóż byli zaskoczeni,że obcy Ludzie czyli Wy pomagacie w taki sposób. I to i sprawcy i poszkodowanemu. Byli w szoku,że tak można potraktować całą sytuację. Pierwszy raz spotkali się z takim podejściem do sprawy. I są bardzo wdzięczni. Może wpadną do Borek bo mają tylko kilka kilometrów do tego miejsca.WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH!!!!!!!! :cool: Edytowane 9 Września 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Czasem się pcha poloneza trucka jak chłopu zgaśnie na jana pawła, a czasem pomaga się w sytuacjach ekstremalnych :wink: Mam nadzieje że w razie jakiegos nieszczęscia w przyszłości < odpukać> to i nam ktoś pomoże ;) Pozdro Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Merh thx :banghead: przynajmniej jeden zuważył i wiedział kto to :) a reszta nic ale ten twój Junaczek to zajebisty kurde pozazdrościć takiego sprzęta :) Merh-u wrzuć fotasy na forum na jakiegoś serwa :D za rok sie pokarzemy z ziomkami na dłużej naczy na nocke bo kurde tak na sucho to była lipa siedzieć nic nie wypiliśmy itd. bo wracaliśmy a najlepsze to było to że ja bez prawka i bez papierów naczy OC i przeglądu na MZ ahahah a czyściutko było i bez awaryjnie :D a o zlocie powiem tak no było spoko najlepszi to byli ci no ten Roman i jeszcze ten drugi grubszy :D tylko zapomniałem jak on tam się zwał :D ale spoko typi brehta jak nie wiem i ty mi jeszcze powiedz czy napisz na pw jak z tymi tabliczkami.Komu poszło lusterko w tym czerwonym Kawasaki czy suzuki :P co spadło na to zielone Kawasaki :banghead:) hah dobre to było :P Pozdroo wszystkim :-] ten grubszy to gazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 gazda...jestes najlepszy... (pisk lasek w tle) :D :D skoro sie podobalo to fajnie.moze cos w tym roku jesio wymodzimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 no musi coś jeszcze być jak będzie jeszcze w ostrowie zlocik to chętnie przyjadę MZ :DMerh-u ! zazdroszczę Juna :D zajebisty :D chciałbym mieć takiego :]może kiedyś ..... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi