Gość Lukasz1221 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam ! Mam zamiar kupić tę o to Honde: http://allegro.pl/item429350401_honda_varadero_125.html Niestety jest aż w Sławnie. I mam do Was drodzy koledzy i koleżanki prośbę czy ktoś, kto blisko mieszka mółgby podjechać i zobaczyć ten motor w jakim stanie, jak chodzi i czy warto. Ja niestety mieszkam 680 KM od Sławna, więc licząc koszt paliwa itp. to wyjdzie drożej. Jeśli motor byłby wporzątku to poszedłby kurierem. Niestety nie mamy w samochodzie ani haka, ani przyczepki do samochodu i żaden ze znajomych również nie ma... Proszę o pomoc Koledzy a będzie za to dobra flaszka wódki :biggrin: Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jeśli motor byłby wporzątku to poszedłby kurieremZnaczy się kupiłbyś sprzęta ''w ciemno'' bez oglądania na żywo????????? :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A np ze Stanow jak kupujesz, to ogladasz wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz1221 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Wiedziałem, ze nikt nie pomoże, ale to szczegół. Już nieaktualne. Temat do zamknięcia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi