CZESIO Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich Moto zakręconych i zapraszam na Zlot Forumowy zabawa gwarantowana w super towarzystwie. ;) Jak nazwa głosi to jest zlot Forumowy i będą Ludzi z tego forum ale zawsze ktoś przyprowadza nowych uczestników którzy tak jak my zawsze tam chętnie się pojawiają będą koledzy i koleżanki z całego kraju i myślę ze było by miło żeby i nasze Grono LSM tam się pojawiło :icon_mrgreen: :) Jest pole namiotowe i sa domki na zdjęciach widaćLink do Trasy; http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=22.561964...32&v=true&utf=1 To link do fotek z ostatniej zabawy 2007; http://picasaweb.google.pl/loluch968/Borki092007 To przemyślenia Forumowiczów po Borkach ; http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=82076&st=40 A teraz prosze o deklaracje kto bedzie jechał na BORKI. !! bardzo bym prosił o 99% deklaracje :icon_eek: Jest samochód co kierowcy będzie pod szebował postaram się załatwić przyczepkę do MOTO w razie jakiejkolwiek awarii którejś z naszych maszyn. ;) CZYLI ZACZYNAMY ZBIERAĆ EKIPĘ NA BORKI 2008 !!!!!!!!! :lalag: ALE BĘDZIE SIĘ DZIAŁO :wink: Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Stary a to co jest ???? :eek: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=100628&hl= Cos pozno wystartowales z tym tematem ........... :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Stary a to co jest ???? :eek: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=100628&hl= Cos pozno wystartowales z tym tematem ........... :banghead: Witam kolegę wiem ze Borki to trwa juz Temat ale my jesteśmy juz dawno z żonka / JOAŚKA/ zapisani na Borki 2008 ale chcemy zabrać ze sobą Ludziów od nas z regionu i dla tego dopiero teraz Post się pojawił na Lublinie Bo wiemy że jest nas teraz sporo na Lubelszczyżnie :lalag: :buttrock: :notworthy: :eek: Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrigez65 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam,Jasne że warto pojechać,bo to dla nas to rzut beretem taka odległość;)Zbieramy grupę na zlota i bawimy się jak zawsze;)Nagłasniam termin,a Łucka nie zawiedzie;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ja moge robic za szofera jak ostatnio.cienko u mnie z funduszami ;/ zachciało sie szkolic czlowiekowi... do tej pory zarobie moze pare grosza.mam taka mala fuche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam kolege wiem ze Borki to trwa juz Temat ale my jesteśmy juz dawno z żonka / JOAŚKA/ zapisani na Borki 2008 Skoro JOASKA to Twoja polowica, to przeciez Ona pilotuje cala sprawe i robi zapisy i rezerwacje domkow !!! :icon_mrgreen: :icon_razz: :buttrock: I jeszcze Wasi ziomale nie wiedza o tym zlocie ??? :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Skoro JOASKA to Twoja polowica, to przeciez Ona pilotuje cala sprawe i robi zapisy i rezerwacje domkow !!! ;) :lalag: :clap: I jeszcze Wasi ziomale nie wiedza o tym zlocie ??? :eek: :wink: :icon_twisted: Nie wszyscy zagladaja na główne tematy Forum drogi kolego a temat jest po to tu żeby przedstawić jakość zlotu w 1 miejscu to tyle na temat to Lubelszczyzna i tu zapodałem dla naszych info poza tym kolego nam do zorganizowania sie na wyjazd wystarcza 1 lub 2 dni tacy są Ldzicy w L>S>M i 27 dni na organizowanie wyjazdu wystarczy pozdrawiam Darek :notworthy: :notworthy: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 OK :wink: Do zobaczenia w Borkach wiec :notworthy: :icon_twisted: ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) ja moge robic za szofera jak ostatnio.cienko u mnie z funduszami ;/ zachciało sie szkolic czlowiekowi... do tej pory zarobie moze pare grosza.mam taka mala fuche. ;) :notworthy: :notworthy: :buttrock: Nie ma problema MERHU jestes kierowca :icon_twisted: Auto na Zlot juz jest wiec czesc bagażu samochód wezmie :wink: :crossy: :lalag: Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 zastanowie sie nad tym powarznie i popytam sie wszystkich ok pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 wszystkich znaczy kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ino i jo bede tez :smile: Pozdro Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Miko Mikołaj też melduje się na rozkaz. Nadeszły co prawda ciężkie czasy ponieważ moja Kasieńka niedomaga, ale myślę że w ciągu 2tyg wyjdziemy na prosto i nasz związek znów stanie na nogi:), ale na Borki i tak byśmy o własnych siłach nie dojechali:P dlatego trzeba znaleźć bezpieczniejsze źródło lokomocji Agram to ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 do merha wszystkich w miare moich mozliwosci no oczywiscie chodzi o motorzystow ale bez narzucania o tak o ok pasuje ???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 jako ze pracuje w czysto pie**ol...nym zakładzie opowim wam dzisiejsza historie:przychodzi kierowniczka zakładu i mowi,ze 19-23 (w tym zawarta sobota i niedziela) zakład nieczynny,bo przyłaczaja nowa hale do pradu.jako ze nie ma roboty,trzeba to nadrobic..wiec "normalnie przychodzicie w dwie kolejne soboty na pierwsza i drugą zmiane" i nie ma urlopów od tych dni. noz do hu*a wacława... a moze mi nie przełuzą umowy? mam do 16-go :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi