bolo123 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 138, 42, 65 to są oryginalne dysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motórek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 138, 42, 65 to są oryginalne dysze.jesteś pewien ? bo chłopaki od nsr piszą że takie mają w nsr a z tego co kojarzą to w crm są inne wielkości... pytam dla pewności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo123 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 ja w swojej crm ie takie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo123 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 zachęcam do obejrzenia mojego filmiku o crm125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo87 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Panowie wymienial ktos z was slizg łancucha? Do crm-y nie ma nigdzie. Ale zastanawiam sie czy nie podejdzie ze starszych cr-ek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1242 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam, Szukam dyfuzora do hondy crm 125 arrow, dep lub inny, mogę kupić też końcówkę.Jeśli któryś z kolegów ma na sprzedaż lub widział ogłoszenia w sieci proszę o informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo87 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tylko ebay ci zostaje. 700 zl z przesylka sam dyfek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1242 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam, Co sądzicie i takim dyfuzorze do hondy http://olx.pl/oferta/dyfuzor-honda-mtx-125-200-CID5-IDdpYDf.html#5470376cbf Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo87 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zapomnij o tym skoro to jest do kmx to na pewno nie podejdzie do crm. A to co gosc pisze ze pasuje do dt i innych to sa brednie. Ponawiam pytanie czy ktos dopasowywał slizg lancucha od starszych cr-ek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1242 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) witam, Chciałem się dowiedzieć czym różniły się silniki po 92 roku ?Chciałem kupić kit do crm http://shop.mieloch.pl/cylinder-kit-malossi-aluminium-181cc,pZ009616.bhtmlSprzedawca powiedział że tylko od 92 ja mam hondę z 1990?Pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez marian1242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo87 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Mozesz spokojnie zakladac ten kit. Silnik jest taki sam we wszystkich rocznikach jedyne co to byly dwa rodzaje cylindrow gilardoni 1 i 2 ale nie wiem w ktorych latach jaki wkladali. Dol silnika jest taki sam. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez tomo87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1242 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dziękuję za odpowiedź, zimą pewnie taki wstawię,trochę się niepikoilem bo sprzedawca opierał się na katalogu. Ja mam cylinder gilardyni 1:-D. Trochę się pochwalę mam dyfuzor arrow i zawór membranowy kiitaly i naprawdę już jedzie motorekPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1242 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam,Okazało się że bede sprzedawał crm, wiec mogę odsprzedać dyfuzor i końcówkę arrow .Nabyłem huske wre:)witam, czy ślizg łańcucha będzie pasować od cr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1242 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam od czego będzie pasować slizg do crm?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo87 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Masz jeszcze ten dyfuzor arrowa? Ile za sam dyfek? Bo koncowke akurat mam. A co do slizgu od cr to pytalem pare postow wczesniej o to samo ale nikt nic chyba nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi