-AraB- Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mam problem, nbardzo szybko zuzywaja mi sie rozli wariatora co 800-1000 km musze zmieniac bo robia sie kwadratowe i skuter nie chce jechac jak nalezy, mam wydarrty wariator mam na mnim przejechane 42tys km i nie byl jeszcze zmieniany, nie stac mnie narazie na zmiane wariatora. Przyszedl mi ostatnio pomysl zeby zmiejszyc tarcie rolek o wariator smarem jakims gestym zeby nie splyna kiedy waritator zacznie sie krecic. Tylko czy wogole jest taki?? co myslicie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To nie jest zbyt dobry pomysł.Wariator osiąga prędkość do 12/13 tys. obrotów ( tyle samo co wał) i wątpię by jakikolwiek smar się na nim utrzymał :) 42 tys. na jednych podzespołach to dosyć dużo, jestem przekonany że szykuje się wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 minereli wkoncu ^^ jedyne co mi siadlo to amortyzator do tej pory . odpukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi