michalm153 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam chciałbym przedstawić moją Derbi Sendę R:Tak wyglądała zaraz po kupnie: http://bikepics.com/pictures/1194036/Tak wygląda teraz:http://bikepics.com/pictures/1350940/Może za wiele się nie zmieniła, ale ...Posiada ona silnik od Sendy z 2005 roku :icon_rolleyes: Jak narazie osiągi są kiepskie, mianowicie wyciąga ona ok 70/75 km/h.Zmiany jakie chce w niej wprowadzić to:- http://www.bikepics.com/pictures/1124422/ <-- podwójne tarcze i felgi , właśnie takie- zawieszenie najlepiej marzochi- cylinder airsal/top performance oczywiście 70ccm- gaźnik 19mm- wydech tuningowyCo o niej sądzicie ?Pozdrawiam :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 No troche kasy ci pojdzie na te przeróbki... Malowałes plastiki??Kiedy bedziesz zmieniac hamulce z przodu? ja bede chetny na przedni zacisk hamulca ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm153 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) No trochę pójdzie, liczyłem, że ok 2000 PLN :DMyślę, że nie wcześniej jak po zimie :bigrazz: Plastiki były malowane jeszcze przez poprzedniego właściciela :crossy: Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez michalm153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jak kto lubi ale ja bym nie wkladał w nią az tyle kasy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm153 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wiesz, ja też bym nie wkładał, tylko nie mam wyjścia. Jestem zmuszony jeździć na niej do 18tki :/ A doszedłem do wniosku, że nie będę się wlókł 50tką i jakąś "zwykłą" sendą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 za ta sume co mozesz wsadzic mozesz zrobic A1 i dolozyc do jakies 125tki , a wiesz zadna stjuningowana 50 nie bedzie jechac jak 125tka;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm153 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Wiem o tym doskonale, tyle, że mam mało na ten temat do powiedzenia ... Rodzice sie nie zgadzają i tyle :/ no i co zrobisz ... :/A Ty co chcesz kupić, skoro sprzedajesz sendę ? :) Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez michalm153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja bym na twoim miejscu nie zmienial zawiechy i wsadzil <cylek> i do niego mozesz ale nie musisz dokupywac gaznika i tłumika... bo wiesz jak mowisz ze chcesz nim latac 3lata to nie wiem czy tamty zestaw tyle wytrzyma xD ps. Ja chce sie przerzucić na "off-road" najchetniej KMX,DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm153 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 moim zdaniem dt to chłam (dt80) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi