Hajo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 po drodze z Lubartowa do Lublina po lewej stronie w miejscowości łucka, znany również jako "Zajazd G&S" lub "Pod helikopterem" lub krócej "Lotos" od dystrybutora paliwa na stacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Hehe , dzięki za OBSZERNE informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 jak naprawie dyfer to pojade w powrotnej drodze z ostrowa zablokował sie tak jak w powrotnej drodze z radawca pozdrawiam wszystkich moturzystuw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 siema to jak o której jest ten wyjazd i z kąt tylko powiedzie konkretną godzinę wyjazdu dla wszystkich :icon_biggrin: :banghead: :wink: POZDRO SZOGUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA WAS TO TYLKO MOTORY..... DLA NAS TO SENS żYCIA TYLKO LSM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Już prawie wszystko wiem, ale może by tak ktoś jeszcze podał mały szczególik, a mianowicie o której odlot z tego lotosa, bo nie wiem ile browarków moge przyjąć w piątek. Niestety z wiekiem wolniej paruje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 siema na pewno będzie wyjazd z lotosu na 100% a wyjazd to gdzieś tak rano bo zapisy są od 10 do 11,30 /.../ Rozmawiałem z Prezesem Szczypką ( :buttrock: ) ustaliliśmy, że wyjedziemy ok. 9.00 z Lotosu jak juz było wspomniane, także przyjedźcie kilka chwil wcześniej :icon_mrgreen: Podaj dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 powiedzcie mi jeno czy bedziecie tam do godz. przynajmniej 15?czy planujecie moze pozniej jakies spotkanie gdzie indziej?pracuje do 14 (wyłuskałem sobie 1 zmiane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 powiedzcie mi jeno czy bedziecie tam do godz. przynajmniej 15?czy planujecie moze pozniej jakies spotkanie gdzie indziej?pracuje do 14 (wyłuskałem sobie 1 zmiane) :biggrin: :) Merhu napewno bedziemy tam bo to duza impreza i czekamy na Ciebie i Lonkę mysle ze wszyscy podzielają me zdanie :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Lonka niestety nie moze.poprawka sie jej mała szykuje i sie zaucza juz od wczoraj.ja sie raczej pokaze.motur dzis jeszcze sprawdziłem.troche klekocze,ale daje rade :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 wyjazd o 9?? dlaczemu tak wcześnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 nie można pojechać o np 12, 14 coś w tych granicach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 to o której wkoncu ??bo nie wiem o ktorej mam byc na lotosie a jedyny kontakt z wami mam przez to forum...i wolałbym jechac w jakims weteranowym zdeka towarzystwie bo chciałbym by predkosc przelotowa była niezbyt wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja z niemiec ruszam o 14.10 spod polskone.kto chce niech tam na mnie czeka.a kto nie to see ya na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 a to sie nie konczy koło 15 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Kochani!! Zmiana planów!! wyjazd o 10!! Przekażcie komu możecie wlasnie pisal do mnie Aftyś, a ja dopiero co z Wawy wróciłem, przekażcie komu możecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi