do78minika Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ale zdałam !!! po trzech zdrowaśkach goscia przede mną nie mogłam nie zdać hihihi wymodlił i dla mnie cosik :bigrazz: mam już nawet blankiecik to potwierdzający :icon_mrgreen: nie pisze wiecej bo mi szkoda czasu...ide jeździć !!! jak spotkacie uśmiechnietą "babę na motorze" to będę ja :icon_razz: Ps. jakby ktoś chciał wiedziec jak to w łódzkim wordzie jest to niech da znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kurde, jakis wysyp tych motonitek :icon_mrgreen: Pogratulowac :icon_razz: i czekamy na obiowiazkowa sesje zdjeciowa w bikini lub bez :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
do78minika Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kurde, jakis wysyp tych motonitek :) Pogratulowac :lalag: i czekamy na obiowiazkowa sesje zdjeciowa w bikini lub bez :cool: Majkel nie ma sprawy.. tylko skąd ja Ci teraz bez wytrzasnę?... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 No Malutka.....tylko uważnie i spokojnie :rolleyes: Gratulacje :icon_mrgreen: :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
do78minika Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 No Malutka.....tylko uważnie i spokojnie :P Gratulacje :D :) Dzięki.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi