Skocz do zawartości

Ślub 30.08.2008

ROSIU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na wstepie sie przedstawię mam na imie Krzysiek i

przyszedł czas i na mnie ;-)... żenię się... ;-))

30 sierpnia o 16.00 w Kościele przy ulicy Św. Michała Archanioła w Rzeszowie powiemy sobie TAK z moją narzeczona ( rodowitą Rzeszowianką)

...jakbyście mieli ochotę...zobaczyć... i nam potowarzyszyć w tej ważnej dla nas chwili (oczywiście na motocyklach)

...to serdecznie zapraszamy.

Po Pdkarpaciu jeżdżę od kilku lat tak więc z wieloma osobami spotkałem się na pewno chociaż na światłach lub sie mijaliśmy.

Jeślki ktoś jest zainteresowany wyruszam w okolicach godziny 15 z Ostoyi w Jasionce

P.S.

W razie jakiegokolwiek odzewu wiecej informacji udzielę poźniej lub odpowiem na pytania

pozdr,

Rosiu

Witam

jeśli pogoda dopisze to zaglądnąłbym z kumplem :)

a szyszka jakaś będzie ?? :)

pzdr

Witam

Szyszka oczywiście obowiązkow z załącznikiem

Pozdrawiam

ROSIU :banghead:

Witam

Szyszka oczywiście obowiązkowo będzie i załącznik do niej.

Pozdrawiam

ROSIU :biggrin:

Witam

byłem z kolegą i było bardzo miło, mieliśmy okazję uczestniczyć w innych tego typu imprezach i z czystym sumieniem muszę przyznać że ta była jak najbardziej udana

prosiłbym o fotki grupowe jak sytuacja się ustabilizuje :icon_biggrin: [email protected]

pzdr

Witam(y)

Na wstępnie bardzo serdecznie chciałem podziekować za przybycie oraz życzenia te złozone osobiscie jak i na Forum. To co przeżylismy dzięki Waszej przeszlo nasze najsmielsze oczekiwania.

Odnośnie zdjęć będą pod koniec września oraz lub dzięki wam zostanie zmontowana płytka specjalnie dla was z przejazdu, ślubu oraz powrotu na salę weselną. Ale o tym wiecej jak juz wszystko będę miał w ręku.

Pozdrawiam(y)

ROSIU

P.S.

Czy szyszki były smaczne?