ROSIU Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam na wstepie sie przedstawię mam na imie Krzysiek i przyszedł czas i na mnie ;-)... żenię się... ;-)) 30 sierpnia o 16.00 w Kościele przy ulicy Św. Michała Archanioła w Rzeszowie powiemy sobie TAK z moją narzeczona ( rodowitą Rzeszowianką) ...jakbyście mieli ochotę...zobaczyć... i nam potowarzyszyć w tej ważnej dla nas chwili (oczywiście na motocyklach) ...to serdecznie zapraszamy. Po Pdkarpaciu jeżdżę od kilku lat tak więc z wieloma osobami spotkałem się na pewno chociaż na światłach lub sie mijaliśmy. Jeślki ktoś jest zainteresowany wyruszam w okolicach godziny 15 z Ostoyi w Jasionce P.S. W razie jakiegokolwiek odzewu wiecej informacji udzielę poźniej lub odpowiem na pytania pozdr, Rosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam jeśli pogoda dopisze to zaglądnąłbym z kumplem ;) a szyszka jakaś będzie ?? :flesje: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam jeśli pogoda dopisze to zaglądnąłbym z kumplem :) a szyszka jakaś będzie ?? :) pzdr Witam Szyszka oczywiście obowiązkow z załącznikiem Pozdrawiam ROSIU :banghead: Witam Szyszka oczywiście obowiązkowo będzie i załącznik do niej. Pozdrawiam ROSIU :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witamz kumplem zjawię się pod kościołem a jeszcze mam takie pytanie czy ktoś z braci motocyklowej będzie ?? żeby czasem ślubów nie pomylić albo coś różnie to może być :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam Odnosnie braci motocyklowej to kilka motorków bedzie z tym ze ruszają ze mna z Jasionki ok 14.40 -15.00. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja niestety już w Krakowie.Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia :crossy: Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ja rozniez zycze wszystko naj naj naj ! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witambyłem z kolegą i było bardzo miło, mieliśmy okazję uczestniczyć w innych tego typu imprezach i z czystym sumieniem muszę przyznać że ta była jak najbardziej udana prosiłbym o fotki grupowe jak sytuacja się ustabilizuje :icon_biggrin: [email protected]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam(y) Na wstępnie bardzo serdecznie chciałem podziekować za przybycie oraz życzenia te złozone osobiscie jak i na Forum. To co przeżylismy dzięki Waszej przeszlo nasze najsmielsze oczekiwania. Odnośnie zdjęć będą pod koniec września oraz lub dzięki wam zostanie zmontowana płytka specjalnie dla was z przejazdu, ślubu oraz powrotu na salę weselną. Ale o tym wiecej jak juz wszystko będę miał w ręku. Pozdrawiam(y) ROSIU P.S. Czy szyszki były smaczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ciekawa opcja z tymi zdjęciami :wink: a co do szyszki to zwalała z nóg :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi