olszman Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 sobie sprawiłem taką fajną zabaweczkę ( no dla mnie to narazie nie jest zabawka tylko petarda ) pozdrawiam i załączam linka :http://www.bikepics.com/pictures/1372518/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Niech sie spisuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Elegancki sprzecik:D :buttrock: mozna wiedziec ile za niego dałeś?? :biggrin: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszman Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ok. 2600 euro + koszt transportu do Polski , ale sprowadzałem go osobiście więc cena chyba dosyć dobra ,dodam tylko,że moto przelatał sezon od maja bez żadnych inwestycji. pozdawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi