Gość Boras Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 witam wkoncu znalazlem czas zeby pogrzebac przy motorku a dokladnie przy luzach zaworowych i powiem wam ze wcale nie jest latwo sie dostac do tych zaworow ale jakos dalem rade i powiem wam ze nie jest tak jak powinno byc wszedzie pisza ze luz na zaworach (ssanie i wydech) ma miec 0,10 mm a jest 0,05 mm na ssaniu i 0,15 mm na wydechu. czy to moze wynikac z tego ze juz jest rozciagniety lancuszek rozrzadu?? i jeszcze jedno znalazlem na taiej fajnej stronce ( www.ta-deti.de ) dobre poradey i duzo fotek i na jednej jest podane ze taki dydek od napinacza ma nie wystawac wiecej niz 8mm a u mnie wystaje zaledwie 5mm. czy to znaczy ze jest jeszcze dobrze z moim lancuszkem?? na fotce jest to co znalazlem na tej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 siemanko luzy juz ustawione dzis go skladam o wczoraj bylo juz puzno i plynu nie milem i powiem wam ze to dla mnie bylo troszke dziwne bo na obydwoch ukladach mialem takie same luzy na ssaniu 0,05 a na wydechu 0.15. teraz nie wiem czy ktos tak ustewil czy to samo sie tak zrobilo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi