Kinga Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Hejka motórzysci :buttrock: Potrzebuje kontakt z kimś w Waszych okolicach . Musze pośmigać w okolicach Łukecina i z kims na moto byłoby mi szybciej i sprawniej. Nie chodzi mi o taki typowy wypad ( choc bardzo bym była zadowolona gdyby tak było ) ale o sprawdzenie paru faktów z koloniami na które wyjechała moja córka dwa tygodnie temu . Jeśli ktos z Was dysponuje czasem i ma ochote posmigac po okolicy Łukęcina to czekam non stop pod tel. 505398187. Lepiej by było gdyby to było pare osób bo ja jade tam jako inkognito a ktos wszedłby na Osrodek " jako wujek " ," ciotka " czy inny .... mojej córki i porobiłby mi ogólne fotki warunków koloni... Wyjezdżam cugiem do Łukecina juz dzisiaj i bede tam do końca koloni córki czyli do 13-ego ( chyba bedę musiała lecieć na Kamień Pomorski lub Dziwnów a potem własnie kombinacja jak dalej ). Jade w pełnym rynsztunku moto ale kasku nie biore ..... Na pytanie -czemu sama nie jade na moto? Odp : właśnie robie kurs na moto a bez prawka nie chce jechać a po drugie mam za soba dopiero cztery godz. jazdy na kursie i bałabym sie jechać na tak daleka trasę. Może gdyby nie fakt ,że została mi najmłodsza córa do wychowywania -to powiedziałabym sobie- .... raz kozie smierć... w trasie może i szybciej i lepiej opanuje ... ale jade tam po prawie dwóch tygodniach nerwów z tymi ch...ymi koloniami i teraz jade tam ososbiscie sprawdzić co sie tam faktycznie za horory odgrywają....no i troche nie jestem pewna za swoje emocje ,bo w razie draki jak jakiejs osobie trza by było ...i groziłaby spoptkanie z niebieskim a tego nie chce bo wyszłoby ,że przyjecyhałam bez prawka... Acha...... Pokrywam koszta benzyny ,no a jesli by ktos chciał "pobyc " ze mna tam do 13-ego -to i koszta noclegu ... Mysle ,że ze dwa lub trzy moto ,to byłby dobry kamuflaż ,że niby przypadkiem latamy po okolicy i podjechalismy " do córki kumpeli ....( córka obiecała opanować emocje i nie dać po sobie poznać ,że wie o tym ). Bede dopiero na kompie po powrocie z Łukecina czyli 14-ego wiec nie przeczytam ewentualnych komentarzy wiec sorki ,że i na nie nie odpowiem od razu.... Szerokosci i przyczepnosci i czekam na fonie na te osoby co sie zgodza na moją prosbvę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi