jun_dymek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam O produktach Retbike naczytałem się już dosyć. Opinie są podzielone. Większość osób narzekała na jazdę w upalne dni. Czy posiada ktoś kurtkę tej firmy z wypinaną membraną (chyba od 2007 roku pojawiły się w ofercie)? Jak wygląda sprawa jazdy w cieplejsze dni? Warto się w to pakować? Podoba mi się np. kurtka Retflight, która w wersji z wypinana membraną kosztuje 599 zł:http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_teksty...o%B6c_2008.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pch Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam O produktach Retbike naczytałem się już dosyć. Opinie są podzielone. Większość osób narzekała na jazdę w upalne dni. Czy posiada ktoś kurtkę tej firmy z wypinaną membraną (chyba od 2007 roku pojawiły się w ofercie)? Jak wygląda sprawa jazdy w cieplejsze dni? Warto się w to pakować? Podoba mi się np. kurtka Retflight, która w wersji z wypinana membraną kosztuje 599 zł:http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_teksty...o%B6c_2008.html Pozdrawiam. Mam kurtke Ret Voyage, kupioną rok temu za podobne pieniąze. Nie wiem czy ma membranę, nie wnikam. Ale historia od sprzedawcy o tym że ciepło ucieka na zewnątrz można wsadzić na półki z SF. Spodnie niby oddychające, tylko że tak oddychają - że nie mogę ich zdjąć z nóg - bo moje nogi pokryte wodą/potem przyklejają się do spodni od wewnątrz. Zawiodłem się, bo myślałem że te membrany/super materiały naprawdę dają komfort podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Za niewiele wiecej jest porzadna modeka roma albo x sports, czy jakos tak. Obie te kurtki sa tekstylne, maja wypinane membrany i zbieraja dobre opinie. Jezdze z modelu roma i nawet przy 30 stopniach w miescie czuje na plecach najmniejszy wiaterek, bo 3/4 tej kurtki to przewiewna siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi