siemensiakman Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 witam serdecznie wszystkich uzytkownikowq forum motocyklowego mam problem z podlaczeniem systemu alarmowego rtx racer am6 do swojego motocykl suzuki gsx 400e 83 mianowicie nie wiem od czego sie zabrac mam schemat elektryki swojego moto ale jest on bardzo slabo czytelny prosze o jakies wskazowki pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No co ty po co Ci alarm do tego moto?? :flesje: java script:emoticon(':)', 'smid_2'):)po co sie odzywas bez sensu? siemensiakman jesli to jest taki alarm, to powinienes miec instrukcje montazu dolaczona ;) http://www.moto.allegro.pl/item401344425_a...odpalanie_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi