kafar90 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam mam pytanie o jedna czesc mojego motoru czy jest ona blokada??http://img518.imageshack.us/my.php?image=clipimage002in5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 na moje oko to jest wszytko w porządku nie ma żadnej blokady choć ciężko stwierdzić nie widząc całości z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafar90 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Myslalem ze to jest ta jakas zwezka za membrana bo jak czytalem na necie to trzebabylo wywalic jakas zlota zwezka ze to jedna z blokad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi