Immortal Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam, mam troszkę śmieszna z wyglądu sprawę. Mam wyrwany kawałek przedniej czaszy i poszukuję ludzi którzy mają może jakieś plastiki do wspomnianego zygzaka. stojąc na wprost przed motocyklem potrzebuję kawałka z lewej strony zaczynając od mocowania przedniej szyby w dół aż po wycięcie na leflektor. ale najlepiej jeżeli w ogóle ktoś ma taki niepotrzebny grat to proszę o odzew np. w tym temacie lub do mnie na priv i wtedy wyślę zdjęcie mojej czaszy i bedzie wiadomo. Zaskakujący pomysł może ale na allegro ludzie krzyczą od 300 zł w górę a mi nie opłaca się brać całej czaszy gdy można wstawić z innej rozbitej. (mam możliwość dobrego pospawania plastiku). Z góry dzięki za pomoc i oczywiście kawałek też ma swoją cene. :0dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi