kamilp7 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja sie namyslalem czemu mi zgrzyta a okazalo sie ze to lancuch obciera. Ale u ciebie moze to byc kosz przeglowy. Mi tez tak zgrzyta bo nie jest dokrecony. Nie chce cie wprowadzac w blad ale to mozy byc to. Albo cos w skrzyni bieguw. Mozliwe ze nie tam gdzie trzeba dales podkladke i tak teraz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpatrix Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 OK to sprawdze ktos ma jeszcze jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 kamilp7 masz uszkodzony ewentualnie niewyregulowany (jeśli w derbi jest regulacja) automat zmi9any biegów lub źle zdystansowaną skrzynię biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 A jak zdynsanowac skrzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Np. poprzez odpowiednie podkładki. Zapomniałem wcześniej dodać, że powodem usterki mogą być także wytarte lub wykrzywione wodziki. Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looozik Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgrzytanie mija jak dodam gazu wduaszm sprzegło:) nie mija jak dodasz gazu posłuchaj:P uwaznie, mam to samo w HM tez tak miałem, tak jak ktos mowił na 90% bedzie to odkrecony kosz sprzełowy bo tak samo miał kumpel :bigrazz:. Jak mi sie zechce to jutro to rozbiore :P. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpatrix Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 OK jeśli myślisz ze to seryjnie moze byc powodem tego zgrzytania to sprawdze :) dzieki za pomoc ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi