zulus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam. Co może być powodem przerywania silnika? Zauważyłem na niższych biegach i przy niższych obrotach. To coś jakby brakowało paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam. Co może być powodem przerywania silnika? Zauważyłem na niższych biegach i przy niższych obrotach. To coś jakby brakowało paliwa. jaśli dzieje Ci się to na poczatku jazdy, to moze poprostu jest to wina zimnego silnika.Odpal moto na ssaniu, załóż kurtkę i kas, w między czasie zmniejszj ssanie, żeby nie wył.Jak już wsiądziesz na maszynę i założysz rękawiczzki, to moto powinno być zagrzane i efekt nie powinien wystąpić. jeśli to nie pomoże, to nie mam pomysła :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jeśli to nie pomoże, to nie mam pomysła :icon_eek: Na ciepłym - właśnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILO Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 jeśli to nie pomoże, to nie mam pomysła :biggrin:Na ciepłym - właśnie:( U mnie jest to kwestia rozgrzania silnika. Jak dostatecznie długo nie trzymam na ssaniu to potem nawet jak silnik jest gorący to potrafi przerywać. A na ssaniu trzeba trochę potrzymać...A jak to nie to to może świece trzeba wymienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi