turo Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam. Mój problem dotyczy cbr f2 rocznik 91 Ostatnio urwał mi sie jeden z kabli bezpośrednio przy stacyjce. Kiedy chciałem go przylutować przez przypadek dotknąłem do ramy (albo do innego z kabli dokładnie nie pamiętam) i poszły iskry. Od tej pory nie działa elektryka. Sprawdziłem miernikiem czy te kable nie są gdzieś przerwane przy stacyjce i nie. Wszystkie bezpieczniki są ok bo sprawdzałem kilka razy. Dodatkowo sprawdziłem też miernikiem i chyba nie ma prądu już przed samymi bezpiecznikami. Dodam jeszcze może tylko ze byłem taki głupi i nie odłączyłem wcześniej akumulatora jak za czołem grzebać przy tej stacyjce. Chciałem prosić o pomoc co mogło sie zepsuć i jak to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 a sprawdziłeś główny bezpiecznik?? (nie jest on razem z innmi bezpiecznikami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turo Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jeżeli nie jest razem z innymi to nie. A gdzie jest ten główny bezpiecznik?? ja sprawdziłem wszystkie tej puszce po prawej stronie z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 powinieneś go mieć pod siedzeniem nie daleko akumulatora, na wiązce, duży 30A bezpiecznik (w serwisówce znajdziesz schemat instalacji i miejsce głównego bezpiecznika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turo Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 tak to był ten bezpiecznik. wymieniałem go i wszystko śmiga. dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 miodzio>> pozdrowionka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi