razorbl Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 Szukam kierunkowskazów jak na zalaczonym rysunku... nie macie moze ktos na zbyciu takowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loony Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ładne - podobne do moich (nawet rzekłbym - identyczne)Niestety nie mam ich na zbyciu, ale zerkne do sklepu u mnie w Kielcach- kiedys widziałem, że byly - może jeszcze są... to dam Ci znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiór81 Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Hehehe, mam takie w mojej suce - i nie polecam, w dzień nie widac ich światła... a jeśli już koniecznie musisz mieć, to w larssonie są. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi