Skocz do zawartości

Rumunia albo Hiszpania od 09 do 24.08

grappa_80
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jest chęć na Hiszpanię aż po Gibraltar, albo w łagodniejszej (szybszej) wersji na Rumunię. Termin j.w. Motocykl jak na razie jeden FJRka i dwie osoby czyli ja-plecaczek :icon_twisted: i kolega prowadzący. Przydałoby się nas więcej.

Niestety termin sztywny bo urlop i nie mogę go zmienić, co do celu wyprawy inne opcje też wchodzą w grę :wink:

Pzdr.

gg: 13885462

Ania

Edytowane przez grappa_80

Siedzę teraz w Hiszpanii. Jeśli wybierzecie ten kierunek, służę radą/pomocą/informacją.

Super, wielkie dzięki. A oprócz rady/pomocy/informacji możemy również liczyć na Twoje towarzystwo w drodze? :icon_twisted:

Chcemy jechać wybrzeżem, a Ty gdzie rezydujesz?

W sierpniu powinienem być do "dyspozycji" moich mocodawców w Polsce, zatem lada moment opuszczę Hiszpanię. No i nie pojadę z Wami, bo do "dyspozycji" mam być... Teraz, a właściwie cały czas, mieszkam w Sewilli, stąd jeżdżę po Andaluzji.

Bądźcie gotowi na wyższe ceny niektórych produktów - w ubiegłym roku za to samo płaciłem o 10-20% mniej. Jednak cena Euro od ubiegłego roku spadła ponad 20%, zatem "złotówkowo" wychodzi tak samo. Miło Was rozczaruje cena benzyny - 1,36Euro/litr to najdroższa jaką spotkałem.

Udanej wyprawy.

W sierpniu powinienem być do "dyspozycji" moich mocodawców w Polsce, zatem lada moment opuszczę Hiszpanię. No i nie pojadę z Wami, bo do "dyspozycji" mam być... Teraz, a właściwie cały czas, mieszkam w Sewilli, stąd jeżdżę po Andaluzji.

Bądźcie gotowi na wyższe ceny niektórych produktów - w ubiegłym roku za to samo płaciłem o 10-20% mniej. Jednak cena Euro od ubiegłego roku spadła ponad 20%, zatem "złotówkowo" wychodzi tak samo. Miło Was rozczaruje cena benzyny - 1,36Euro/litr to najdroższa jaką spotkałem.

Udanej wyprawy.

Dzięki za cenne info. Pozdrawiam i może do zobaczenia:)