Gość Penek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2002 Dokładnie tyle tylko że do pojemności 350,ale jednocylindrowych,jak do jawy to trzeba dwa po 175ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Penek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2002 Widziałem raz na giełdzie kolesia ,który miał do sprzedania jawe i prawe kolanko miał przyspawane do drugiego(jeden fabryczny tłumik) Ludzie tak się nie robi ,jak to ma poprwnie działać? Jak by wystarczył jeden tłumik to producent nie zawracałby sobie głowy drugim i do tego większe koszty produkcji.W dwusuwach wydech ma ogromne znaczenie na sprawność silnika i oczywiście zużycie paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nash Opublikowano 9 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2002 sa w sprzedazy pojedyncze wydechy do jaw z kolektorem wydechowymznalazlem takowe na stronie z czesciami do jawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 9 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2002 Urok jawy to sa wlasnie 2 tłumiki i dzieki nim piekny dzwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nash Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 W sumie tak ale jeden tlumik jeden klopot ,mniej czyszczenia ,mniejsze wydatkiwlasnie musze wymienic wydechy wiec .....jeden tlumik to jak centralny amortyzator nie pasuje powinno wszysko byc symetrycznie Fajny bajer mozna zrobic z pulka na zegary poprzez obnizenie samych licznikow do poziomu kontrolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Penek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2002 Już to zrobiłem ,no i oczywiście kierownicę też obniżyłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nash Opublikowano 18 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2002 a masz licznik z przebiegiem dziennym?pasuje ze skody 125 nawet slimak ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Penek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2002 Jeszcze nie mam :D A gdzie można takowy dostać , na szrocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nash Opublikowano 19 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2002 kupilem ostatnio taki za 15 zlotkow :D kupilem tez kask 8) nolan n60 w za*eb.. stanie prawie nowy znasz moze ten model ?ew jakies ciekawostki? bo niestety aura nie pozwala go wyprobowac w jezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Penek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 Niestety nie znam,tego modelu.Ostatnio kupiłem sobie kask Lazera, najtańszy model :D ,a itak kosztował trzy stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nash Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 :!: :!: Z okazji zblizajacych sie swiat bozego narodzenia pragne zlozyc najserdeczniejsze zyczenia i wszystkiego dobrego w nowym 2003 roku :!: :!: P.S. Zeby sie wam sprzety nie psuly!!!!! :D Pozdrawiam NASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nash Opublikowano 26 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 Mam wielka prozbe ma ktos moze do sprzedania siedzenie do jawy ts 350 w dobrym stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 witajcie.z Jawą jest tak,LOTERIA.On był produkowany za komuny,wały centrowano wyrywkowo(praca na akord).Trafiał się fabrycznie dobry silnik i fabrycznie nieudany,zawsze tak jest nawet z kobietą.Powiem dalej tak:Nawet najlepiej wycentrowany wał,jak żle go zamontujesz -wykoślawisz go,będzie miał bice sam sie nie ustawi(to nie W F M}.NIE WOLNO DOTKNAĆ NAWET MŁOTKA DO REKI,wyrzucić go.Albo fachowiec albo nic więcej.Jeśli chodzi o przegrode to widziałem w sklepie pełna ok 100 zł,Nazywa się Czoło wału Jawy 350.O ile kartery sa niewyrypane,trzeba sprawdzić wał(wycentrować),założyć nowe czoło.Najlepiej wciagnąc go od strony sprzęgła(trzeba pomyślec)albo fachowiec pomoże .wał to serce motocykla.lekko wystarzcy podgrzać.wszystko w bia łych rękawiczkach .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nash Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Wlasnie zlozylem silnik ale mam problem bo po zapaleniu lepiej pali prawy gar ,zaplon mam bezztykowy i iskra jest prawidlowa w obu cylindrach niema tez przedmuchow spod glowic ani cylindrow wiec co to moze byc??cylindry sa po szlifie pierscienie i tloki prawidlowo dobrane... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi