Skocz do zawartości

informacje Kawasaki

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

http://www.buykawasaki.com/Default.asp?str...ooseVehicle.asp?

Teraz zaznacz "Motorcycle" i kliknij "Continue"

Pojawi sie tablica z opisami "Model year" "CC" "Product types" oraz "Marketing names" :arrow: Zaznacz "ALL" a w "Marketing names" na samym dole znajdziesz ZR7 Zaznacz i kliknij "continue"

Pojawi sie następna strona a na niej zaznacz "click here to choose"

Na kolejnej stronie pojawi sie zdjęcie ZR7 i do wyboru "Manuals" ,"Specifications" oraz "Parts diagrams"

Kliknij part sdiagrams" i będziesz miał do wyboru dwa modele:ZR750 F2 -model USA oraz ZR750 F2L - model California

Dalej masz już "z górki" :namoto:

Pzdr

Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3

Zdejmij zbiornik paliwa, i na jego spodzie jest naklejona kartka z jakimś kodem kreskowy i innymi kodami. Wśród nich znajdziesz kod koloru. Jak byś chciał dorobic lakier to daj znać.Mamy w firmir mieszalnię i lakiernię więc coś zaradzimy.

Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3

Dzieki Avalon za pomoc ;) Co prawda jeszcze tanka nie sciagnelem, ale zorbie to wkrotce.

Mam kilka(chyba ;) ) pytan apropo ZR7.Na poczatku opisze stan swojej ZR`y:

ZR7 z 02' przelot dokladnie 15 220 Km.ZR`ka stala nieuzywana od okolo pol roku, wiec jest zakurzona i niezbyt ladnie aktualnie wyglada.Moto posiadam od prawie tygodnia.

Mozecie mi cos poradzic apropo eksploatacji?

Czytalem ze jak sie lupuje moto to trzeba zmienic filtry olej, itp.

Slysze takie delikatne cyk cyk jak odpale moto dochodzace z cylindrow, czy to normalne czy juz czas na regulacje zaworow?

Jesli wymiania oleju to na jaki?

Strasznie mi sie nie podobaja lusterka....ale to juz kwestia czasu ;]

Avalon, jakbys mi co nieco napisal o charakterze ZR7, jak jezdzic(nie szalec), w jakich obrotach trzymac moto,

na co zwracac szczegolna uwage, ot takie niby blache i oczywiste rzeczy, ale dla mnie bardzo cenne.

Mniej wiecej wiem co i jak, ale wolalbym dowiedziec sie czegos wiecej od uzytkownika tego modelu.

Ja przejechalem narazie jakies 6-10 km tym moto(niezarejestrowane jeszcze) i mi sie podoba, jedyne co mnie zaskoczylo to podczas redukcji z 3 na 2 delikatnie mi kolko przyblokowalo.Ale nauka parwdziwej jazdy jeszcze przede mna ;).

co tu duzo mowic: jest to moja pierwsza japonia, wczesnije dosiadalem inne sprzety tylko okazyjnie(czyt.kolezensko) tak wiec na wszytsko przyjdzie czas i pora.

Jedyna rzecz jaka chcialbym w przyszlosci zakupic to delikatnie glosniejszy wydech.Jak to jest z wydechami od innych modelow Kawasaki?Mozna zalozyc?Roznica to tylko kwestia mocowania, a moze czegos wiecej?

Za wszelkei uwagi, opinie bede niezmiernie wdzieczny i przy jakims spotkaniu odkuje sie ;) czyms zlocistym ;)