LuTo Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 czesc tak się złożyło, że przyszło mi wymienić żarówkę w reflektorze. rzecz niby prozaiczna, więc zabrałem się do roboty. przy okazji wyszedł mały kwas wynikający z faktu, że moto kupiłem po szlifie - ale o tym za chwilę. Pytanie podstawowe: czy to normalne jest, aby lampą(szkłem) ramką maskującą była na całym obwodzie dziura??? bez żadnej uszczelki??? u mnie wygląda to z grubsza tak: http://picasaweb.google.com/l.obuchowski/V...key=xhGDW_5jmlc i teraz druga sprawa wynikająca z moich wątpliwości. szukając w necie serwisówki trafiłem na coś takiego: http://fiche.ronayers.com/Index.cfm/Module...DEL_K1_K2_K3_K4 z tego rysunku wynika, że niby żadnej uszczelki tam nie ma, ale coś mi się wierzyć nie chce :wink: i ostatnia kwestia, elementy 2 i 3A z TEGO schematu mam nieco sfatygowane, gdzie je można byłoby nabyć??? a może komuś przewala się w garażu niepotrzebna lampa???? pomóżcie prosżę :) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 W tego typu sprzetach nie ma żadnej uszczelki w lampie,bo po co?W moim moto też miałem uszkodzoną ramkę lampy przedniej,nowa kosztuje majątek więc kupiłem za fajne pieniadze na ebay de całą kompletną lampę.U nas używke nie można było trafić. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ,nowa kosztuje majątek więc kupiłem za fajne pieniadze na ebay de całą kompletną lampę.U nas używke nie można było trafić. no własnie :/ szukam na ebaju US, UK i DE ale nic sie nei trafiło :biggrin: tak się zastanawiam, a moze od innego suzuki by lampa pasowała, moze od gs? próbował może ktoś w tę stronę kombinować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 [...]moto kupiłem po szlifie - ale o tym za chwilę. Widzisz jakie to sa okazje .....A ta lampa jak na 2003 rok to mocno zniszczona jest :smile: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi