Gość Szybowiec Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Ahoj! Witam i przepraszam wszystkich którzy do mnie napisali a im w porę nie odpisałem. Mam na prawdę zajęty tydzień i ograniczony dostęp do sieci.Instrukcję otrzymałem pocztą (Artur - wielkie dzięki) mogę wysłać ją do kolejnej osoby. Jeśli ta osoba wyśle do następnej itd.. to wkrótce będzie miał ją każdy zainteresowany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 ok, ja się na to piszę!!! skontaktować się z Tobą na pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 szybowiec ma instrukcje do xj 600 div jakby nie bylo problemu to plis o przeslanie na [email protected] z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 niema sprawy szybowiec ma mi wyslac instrrukcje na poczatku tygodnia potem zaraz wam ja porozsylam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 No to instrukcja juz jest w moci rekach i wlanie ja skanuje :D):D:D:D:(:D:) a wiec jutro zaczynam rozzylac na miale :D ASZYBOWIEC wielkie dzieki , masz browca :D!!!!!!!!!!Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 11 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2003 ok instrukcja zeskanowana , nieposylam nikiomu na poczte bo plik zajmuje 7 MBmozecie smialo pobrac to z :ftp://217.96.199.218/upload/yamaha%20instrukcja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi