dzikszy Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam,planuje wyjazd do hiszpanii - konkretnie na wyspę Gran Canarie.Wyplyw z Cadiz, Sevilli lub Portimao (portugalia) w zaleznosci od daty i dostepnosci biletow na statek. Jade zawieźć motocykl - powrotu z/na moto nie planuję. Jeżeli ktoś planuje wyjazd na zachód Europy rozpoczynający sie w dniach od 18.08.2k8 - 26.08.2k8 chetnie się dołączę. Jeśli nie to (jesli to tego czasu nie sprzedam moto) wyruszam w trasa ktora przebiegać bedzie (prawdopodobnie) przez Berlin, Frankfurt, Besoncon (lub okolice Lyonu), Poitiers, (Madryt), Valencia (moze nawet 24 na Kubice!!!), Cadiz(Sevilla) - szczegoly nie sa jak na razie ustalone (mozliwa jest tez trasa przez Belgie przez Paryz do Poitiers). Języki każdego z krajów znam w stopniu komunikatywnym oraz mam do dyspozycji pod telefonem w każdym kraju "tubylca", ktory moze w razie czego pomoc w rozmowach z kim by to nie przyszlo rozmawiac:D Postaje i ich miejsca zależę od tego jak uda mi sie dogadac ze znajomymi w niemczech, francji i hiszpanii -tzn. kiedy (jesli) mogliby mnie (nas) lub chociazby motory przenocować. Jeśli ktos planuje wyjazd w te okolice w podobnym czasie to jestem pewny że razniej byłoby w grupie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa_80 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam,planuje wyjazd do hiszpanii - konkretnie na wyspę Gran Canarie.Wyplyw z Cadiz, Sevilli lub Portimao (portugalia) w zaleznosci od daty i dostepnosci biletow na statek. Jade zawieźć motocykl - powrotu z/na moto nie planuję. Jeżeli ktoś planuje wyjazd na zachód Europy rozpoczynający sie w dniach od 18.08.2k8 - 26.08.2k8 chetnie się dołączę. Jeśli nie to (jesli to tego czasu nie sprzedam moto) wyruszam w trasa ktora przebiegać bedzie (prawdopodobnie) przez Berlin, Frankfurt, Besoncon (lub okolice Lyonu), Poitiers, (Madryt), Valencia (moze nawet 24 na Kubice!!!), Cadiz(Sevilla) - szczegoly nie sa jak na razie ustalone (mozliwa jest tez trasa przez Belgie przez Paryz do Poitiers). Języki każdego z krajów znam w stopniu komunikatywnym oraz mam do dyspozycji pod telefonem w każdym kraju "tubylca", ktory moze w razie czego pomoc w rozmowach z kim by to nie przyszlo rozmawiac:D Postaje i ich miejsca zależę od tego jak uda mi sie dogadac ze znajomymi w niemczech, francji i hiszpanii -tzn. kiedy (jesli) mogliby mnie (nas) lub chociazby motory przenocować. Jeśli ktos planuje wyjazd w te okolice w podobnym czasie to jestem pewny że razniej byłoby w grupie.PozdrawiamPlanujemy z kolegą Hiszpanię po Gibraltar ale w terminie 09 - 24.08 :crossy: pewnie Tobie nie odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikszy Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Planujemy z kolegą Hiszpanię po Gibraltar ale w terminie 09 - 24.08 :) pewnie Tobie nie odpowiada? Niestety nie - zbyt wczesnie!Milej podrozy i jakbyscie nie mogli sie dogadac po hiszpansku to moge dac moj tel aby w razie czego pomoc!Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi