Skocz do zawartości

Kawasaki Z 750 S 2005

enZo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Link:

http://otomoto.pl/kawasaki-z-750-s-M804076.html

Motocykl sporowadzony z Rzymu, kupiony od 2go właściciela (policjanta :notworthy: ) nigdny nie maiał żadnej wywrotki czy szlifa, stan techniczny bdb, przebieg 13 tys, motocykl ma jeszcze pierwsze fabryczne opony i tył już należy wymienić, na przedniej oponie jeszcze da się zrobić ze 4 tys km. Cena 15 500 zł do negocjacji.

Motocykl do obejżenia w Rzeszowie.

tel. 792 393 181

Pozdro

Oczywiście istenieje możliwość podczas oględzin zdemontowania owiewek czy innych częsci lub zabranie motocykla do sprawdzenia do serwisu, wrazie potrzbeby mogę srobić również dokładne zdjęcia wybranych elementów przez zainteresowanych i wysałać na maila.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Cos mi sie zdaje, ze za drogie moto sprowadzasz. Pewnie gdybys jakies F2ki , ZXy mial to szybciej by poszly. Teraz Panie, to kazdy motocykli nasprowadzal, tylko kupowac nie ma komu.

A Ducati ja sobie pierwszy kupie :) 996. Jak tylko moja RR sprowadze do PL i sprzedam ;)

Edytowane przez PiotrekRR

Cos mi sie zdaje, ze za drogie moto sprowadzasz. Pewnie gdybys jakies F2ki , ZXy mial to szybciej by poszly. Teraz Panie, to kazdy motocykli nasprowadzal, tylko kupowac nie ma komu.

A Ducati ja sobie pierwszy kupie :) 996. Jak tylko moja RR sprowadze do PL i sprzedam :)

Ja wiem czy za drogie, poprostu kupiłem w idealnym stanie i nie rozbite i dlatego się nie opłaci :]

F kę też mam do sprzedania swoją i nic, ZX i CBR jest dużo na rynku i też jest w czym przebierać.

Spadówa z DUCATI ;) Ja będę pierwszy :) :)

Pozdro

• 2 tygodnie później...