Tomek1986 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Zauważyłem że jeszcze nigdy nie właczył mi sie wentylator chłodnicy, nawet po przejechaniu 40 km bez przerwy, czy to możliwe że jest uszkodzony ? motocykl yamaha fz 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Zauważyłem że jeszcze nigdy nie właczył mi sie wentylator chłodnicy, nawet po przejechaniu 40 km bez przerwy, czy to możliwe że jest uszkodzony ? motocykl yamaha fz 750. Witambo wentylator wlacza sie na postoju, lub podczas jazdy na niskich biegach a nie po przejechaniu "40 km bez przerwy"zostaw go po jezdzie na postoju z wlaczonym silnikiem przez 5 min to sie wlaczy (powinien sie wlaczyc)pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1986 Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 nie raz tak miałem ze na postoju chodził dłuzej niz 5 min i tak sie nie właczył, mysle ze jest z nim cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 A masz kontrolke temperatury? Przejechac mozna nieskonczona liczbe kilometrow i jesli tylko jest dobre chlodzenie od wiatru to went sie nie wlaczy. Poprzebijaj sie przez korki w cieply dzien to sie przekonasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1986 Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Tak mam kontrolke temperatury ale ona dochodzi mi zazwyczaj do połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie wiem jak jest u ciebie, ale u mnie wlacza sie went niedlugo po przekroczeniu polowy skali. Potem juz nie drgnie, najwyzej spada jak dochodzi dzialanie wiaterku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1986 Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 mi nigdny nie przekroczylo połowy skali , może dlatego went sie nie właczył, dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi