Jooda Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Cześć. Zastanawiam sie nad wyborem enduro. Po długich poszukiwaniach znalazłem kilka modeli które podobają mi się, a konkretnie Aprilia MX 50, Yamaha DT 50 i Derbi Senda. Do przeznaczenia mam koło 4-5tys zl. Proszę o jakieś rady. Jeszcze powiem, że mam zamiar jeździć po lasach jak i zarówno po asfalcie. Pozdrawiam i dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Pomysl jeszcze nad hondą HM, Aprilla RX... info znajdziesz na forum(uzyj wyszukiwarki) ps.nie lepiej zrobic A1 i kupic 125ccm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jooda Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Mam dopiero 15 lat. Wystarczy mi 50. I dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Moze jeszcze nic nie znalazles na ten temat w archiwum ? Bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi