lon_91 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Elo wszystkim:Dnie wiem czy mogę w tym dziale, ale kiedyś tutaj można było sie pochwalić :D :Dwłaśnie wróciłem z nową maszynką :Dhttp://moto.allegro.pl/item394220956_kawas...r_xt_tt_wr.htmlmiałem jechać po KTM ale mi kupili przed nosem, więc wziąłem to:) niestety nie zarejestrowane, a tak pisało na aukcji(bo sie pomylił koleś)spuścił mi 450zł ;) i dodał jakiś smar do łańcuch, płyn hamulcowy nowy, olej do skrzyni 300ml i olej do dozownika:Dmotorek w chyba niezłym stanie, jutro jazda próbna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Zajebiste moto... marzenie :banghead: Widze, że z Kielc :biggrin: Z jakiej dzielnicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) hm :D nie znam Kielc, ale koleś mieszkał na ulicy Widryńskiej :banghead:czy jakoś tak, nie wiem :biggrin:chyba gdzieś w pobliżu ul. Sandomierskiej (chyba) Edytowane 4 Lipca 2008 przez lon_91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 gratki :) fajne moto , zeby ino chodziło pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi