Macej87 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam!!!Po dłuższych przemyśleniach postanowiłem sprzedać moją DR-ke, mam ją od 3 lat jednak przjeździłem nią nieco ponad sezon... Teraz gdy mam czas na moto postanowiłem kupić coś większego a na DR miejsca w grażu nie starcza... :D trochę szczegółówDR 125 SErok: 1996kolor: biało/ fioletowyprzebieg: ~30k kmzarejestrowana, napęd ok (na ten sezon starczy), w tym miesiącu zmieniony olej, jakichkolwiek poważnych ingerencji poza wymianami eksploatacyjnymi nie było (przynajmniej przez 3 ostatnie lata) cena wyjściowa 3tys zł Jutro obiecuję dorzucić parę zdjęć info: PW/gg:2382022/kom: 662 256 137 - jeśli chodzi o kontakt telefoniczny proszę dzwonić po południ lub wieczorem (gdy jestem w pracy nie zawszę mogę odebrać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi