kornol Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ja pier&&& ale pogoda, chyba nie ma sensu jechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam dziś pogoda trochę lepsza tak więc do zobaczenia na paradzie :cool: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Było super!!!! Oprócz tego że dziewczyna na skuterku się przewróciła podczas parady! Mam nadzieje że się jej nic groźnego nie stało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam mi też się podobało ale to co mnie zszokowało to charakter parady jak dla mnie porażka pzdr PS: Ulka widziałem twój sprzęt ładnie utrzymany :cool: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Hmm, a co w paradzie było złego?? Niestety para już w 100% nie zależała od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 no dziwna była trochę dobrze że jechał z nami jakiś koleś co znał trasę parady się nie pogubiliśmy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No parada była trochę źle zorganizowana! Można było drogę na chwile całkowicie zamknąć, żebyśmy wszyscy razem jechali a nie tak po kilkoro!! Dzięki WilQ 21, jak go kupiłam to trochę gorzej wyglądał i dwa dni jechałam szczoteczką do zębów, naftą i WD40. Aż odciska od szczoteczki miałam! Ale teraz jestem z siebie dumna! Twoje moto kojarzę! Ale Ciebie niestety nie! A pamięć do twarzy mam! A Ty mnie widziałeś?? Czy tylko moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam no Ciebie widziałem i moto też przed paradą na tym parkingu a potem po paradzie w sumie też pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wie ktoś czy zdjęcia z tej imprezy będą na jakiejś stronce?? Najbardziej chodzi mi o zdjęcia z parady bo innych mam dużo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No więc tak, parada to nie tylko była sprawa organizatorów, no ale nie bde wiecej pisał co było przyczyna tego że nie pojechali wszyscy razem, po drugie nie wiem kiedy były jakieś problemy z pomyleniem tras, bo przeważnie ktoś droge blokował ale juz zakończe tą sprawe. Kolejna sprawa czyli zdjęcie. ja się zajmowałem i zdjęciami i filmem, więc tak jak i w ubiegłym roku film będzie zmontowany, myśle że będzie możliwość obejżenia g, fotki również postaram wrzucić gdzieś i zapodam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 było minęło :icon_mrgreen: teraz cierpliwie czekamy na fotki itp. :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ciekawe kiedy coś podobnego będzie gdzieś w pobliżu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 coś w stylu tej biesiady to nie wiem ale w ten wekend jest coś w Zagórzu, następny wekend Radawa, a później Zdynia :wink: tylko na wachę zbierać :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 eh, co do parady to jak dla mnie jedna wielka dyntka.puszczanie po kilka moto miedzy samochodami.Jeśli chodzi o to to kiszka, a puzniej to juz bylem tylko chwile i wracałem spowrotem do domu, to nie wiem jak tam było puźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zapraszam do oglądania zdjęć z imprezy i do śledzenia bo pewnie się jeszcze pod tym linkiem pojawi ich więcej.http://ospforum.pun.pl/gallery.php?cid=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi