Yamaha535 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Zapraszamy wszystkich na Biesiadę Motocyklistów, która odbędzie się w Żarnowej/k. Strzyżowa w dniach 26-27 lipca 2008. Jest to druga edycja tej impreza, pierwsza odbyła się w zeszłym roku. Zapraszam do wyrażania opini na temat tej imprezy. Więcej informacje na plakacie zamieszconym na tej stronie pod linkiem: http://img77.imageshack.us/img77/5922/bies...listwarnjr0.jpg Edytowane 4 Lipca 2008 przez Yamaha535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam ja sie pojawię ale oczywiście dużo zależy od pogody pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Panowie i Panie impreza została przesunięta z powodu deszczu na 9-10 sierpnia. Mam nadzieje że to dobra decyzja i że pogoda w tedy dopisze. Przepraszamy i zzapraszamy na 9 i 10 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 no tak a już zacząłem się wybierać (bo motóra już spakowałem) jak to dobrze że tu jeszcze zaglądnąłem.... no nic sie rozpakuje :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miraz_mc Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ta Biesiada na stówe bedzie 9 sierpnia....??? beda jakies dodatkowe plakaty rozwieszane...kurecze zeby na darmo nie jechac...chyba juz nie bedzie tyle uczestników co miało byc...nie kazdy chyba wie ze to było przesuniete.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Tak tak impreza odbedzie się 9 i 10 sierpnia. Mam nadzieje że przełożenie imprezy was nie zraziło i przyejedziecie. Uwieżcie jak byście przyjechali w tamtym terminie to byście nie byli zadowoloni z miejsca bo tam poprostu było strasznie dużo wody. Pare atrakcji imprezy: Sobota:zjazd od 13koncerty (około 5 kapel)niedziela:parada motocykli i samochodów terenowychkonkursyrekonstrukcja bitwy o Żarnowskie mosty Fire Show Do kupienia koszulki i blachy biesiadne. Zapraszam gorącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Będziemy,będziemy...zobaczymy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wybieram się mam nadzieje że pogoda dopisze!! A w niedziele o której start?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 w niedziele parada na godz. 14 jest zaplanowana, później konkursy, różne pokazy i inne atrakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Uuuu a ja w tym terminie na weselu hulam;PUdanej imprezy życzę:crossy: Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Możecie dokładniej napisać w którym miejscu w Żarnowej to będzie?? Ja będę jechać od strony Niebylca i Gwoździanki! Na jakimś stadionie to będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jak jedziesz od niebylca, mijasz po lewej stronie dom ludowy ( zielony), następnie kościuł (remontowany), będzie osty zakręt w prawo, następnie na krzyżówce w lewo na most i za mostem druga w lewo(pierwsze asfaltowa). Dokładnie to jest koło tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jakaś opłata jest ? dla motórów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Na tym plakacie co jest podany link do niego w wypowiedzi Yamaha535 pisze że wstęp darmocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi