zappa Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Ha! a ja jadąc już Kondratowicza przypadkiem natknąłem się na ślubną bandę E.K.G. i bez namysłu dołączyłem do orszaku. :flesje: Całkiem sporo maszyn było jak na warunki warszawskie :biggrin: Nie żałuję, było fajowo, mimo że z deczka chwilowo mokliśmy :) Edytowane 5 Lipca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Na imprezce bylo calkiem fajnie :)Moze bede mial poznij jakies foty.Niestety filmik z mojego przejazdu konkursowego sie nie zapisal :buttrock:A szkoda, bo czas mi wyszedl calkiem fajny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Na imprezce bylo calkiem fajnie :)Moze bede mial poznij jakies foty.Niestety filmik z mojego przejazdu konkursowego sie nie zapisal :(A szkoda, bo czas mi wyszedl calkiem fajny :buttrock: No właśnie, może parę fotek i mała relacja dla tych, którzy być nie mogli :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi