tqmeh Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pogratulować zgrania i zapału, do klepania w qwerty wszyscy się w necie pchają ale jak przyjdzie co od czego: "to ja nie mogę...."Jak wszystko wypali to na następne spotkanie i ja będę miał na czym się przyłączyć, o ile będzie miejsce.. ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 pyra kwaterę jak się chce można znaleść w bliskiej okolicy p.s znam te rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 oby :dry: witam , na PW wysłałem nr fona do mnie to trzeba się umówić kiedy startujemy Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) pyra kwaterę jak się chce można znaleść w bliskiej okolicy p.s znam te rejony Rozumiem ,że to w nawiązaniu do Imielna. Mam nadzieje ,że jednak większość wróci do Ślesina. Po prostu część uczestników związana jest z YDS Forum i chce połączyć obie imprezy.Oczywiście udział we mszy jest nieobowiązkowy- można w tym czasie pozwiedzać okolicę lub się poopalać :cool: tqmechPogratulować zgrania i zapału, do klepania w qwerty wszyscy się w necie pchają ale jak przyjdzie co od czego: "to ja nie mogę...." Pozdrno właśnie :mad: ................................. przyjedź teraz,nawet puszkąa nieJak wszystko wypali to na następne spotkanie i ja będę miał na czym się przyłączyć, o ile będzie miejsce.. ;) Pozdr Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dziękuję za zaproszenie, zgram się z Wami to wpadnę, póki co to świeży jestem jak szczypiorek na wiosnę, nie znam nikogo, przyjadę i będę przysłuchiwał się Waszym żywiołowym dyskusjom..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie gadaj , ja tez nikogo nie znam . To nie przedszkole . Jeden , dwa browary i wszyscy znajomi :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ;Pablo i dobry jeszcze utleniacz '' wiskacz '' 50 V :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dziękuję za zaproszenie, zgram się z Wami to wpadnę, póki co to świeży jestem jak szczypiorek na wiosnę, nie znam nikogo, przyjadę i będę przysłuchiwał się Waszym żywiołowym dyskusjom..... Pozdrawiam a ty myślisz że po co są organizowane takie spotkania po to żeby się poznać :flesje: my też nikogo nie znamy ;) Pablo wysłałam ci wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) ;Pablo i dobry jeszcze utleniacz '' wiskacz '' 50 V :unsure:To sie rozumie chociaż osobiście wole czysta :-) a ty myślisz że po co są organizowane takie spotkania po to żeby się poznać :flesje: my też nikogo nie znamy ;) Pablo wysłałam ci wiadomość na PWRENIA dzięki ;-) O pogodę sie nie martw ma być ciepło a jak nie to słońce na sznurku zaciagniemy :D Zreszta Pyra o takim "szczegole" napewno nie zapomniał i to tez zarezerwowal :D Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 w Polsce pogoda zaczyna sie poprawiac, a w Norwegii wrecz odwrotnie, wlasnie zaczyna padac snieg i ma to potrwac kilka dni :banghead: takze zostalo mi tylko sie modlic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Jestem zainteresowany wyjazdem do Ślesina,czy znalazło by się miejsce dla dwojga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 moto gotowe na sezon ,pierwsze km za mną :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam wszystkichJestem zainteresowany wyjazdem do Ślesina,czy znalazło by się miejsce dla dwojga ?oczywiście :)zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 fajnie zaczynamy się pakować odnosnie rezerwacji przesłać jakieś pieniądze czy rozliczamy się na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 zaliczka wpłacona za domki, wszystkie koszty rozliczymy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi