marina Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jazda w taka pogode o 13-tej to masochizm!! Moze jednak dolaczymy do ostatniego wpisu i polatamy pozniej? Tzn Torwar godzina 17-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jazda w taka pogode o 13-tej to masochizm!! Moze jednak dolaczymy do ostatniego wpisu i polatamy pozniej? Tzn Torwar godzina 17-18I ja z checia sie dolacze ... tylko ustalcie wreszcie o kttorej godzinie ... bo gdzie sie widzimy to juz jest ustalone ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 I ja z checia sie dolacze ... tylko ustalcie wreszcie o kttorej godzinie ... bo gdzie sie widzimy to juz jest ustalone ... pozdrawiam ok moze faktycznie nie przemyslalem tej 13 17 wydaje sie rozsadniejsza godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ok moze faktycznie nie przemyslalem tej 13 17 wydaje sie rozsadniejsza godzina no to gitesss ze jest wiecej chetnych na 17-ta :buttrock: a co do opcji gdzie jechac, moze jakies inne pomysly?? nad zegrzem juz w ten czwartek bylem , wczesniej na rybce, nikt nie ma pomyslu gdzies w inne rejony zeby wyruszyc ? jesli bedzie wieksza grupa to tez nie wiem czy nie lepiej by bylo sie ustawic gdzies przy wylocie z wawy zeby sie przez nia nie przedzierac . czekam na pomysly, jak zadnych nie bedzie to moze byc i zegrze, tylko zeby sie za szybko nie znudzilo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jak wstałem rano też sobie pomyślałem, że wrócę mokry, na dodatek wszystko mam czarne :buttrock: Stawię się o 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 dobra to o 17 :bigrazz: dalej przy Torwarze rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Niemoralna propozycja ale cóż... :bigrazz: a sobotę obiecałem zonie... ;)Jak się urwę to będę :P :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Godz. 17 Torwar1.banka2.pitbull3.benek4.it5.motorbikepit6.marina7.drake Zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 a robiliście może wypady do czerska?? miałem sie tam z ciekawości jakis czas temu przejechac ale w koncu wybylem gdzies indziej, moze by ten kierunek obrac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Ten czersk do którego jest ponad 300 kilosów w jedną stronę? To już lepiej do Władysławowa :bigrazz: Ale tam to ze 2 dni trzeba zabawić. Edytowane 26 Lipca 2008 przez pitbull200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Niemoralna propozycja ale cóż... :bigrazz: a sobotę obiecałem zonie... ;)Jak się urwę to będę :P :clap: zappa nie pitol tylko bierz swoja lepsza polowke na plecaczka i przyjezdzaj :icon_eek: pzdr R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Ten czersk do którego jest ponad 300 kilosów w jedną stronę? To już lepiej do Władysławowa :) Ale tam to ze 2 dni trzeba zabawić. niee niee heh, ten czersk ktory jest niedaleko gory kalwarii, czyli chyba ok 40- 50 km od wawy :) ] Edytowane 26 Lipca 2008 przez motorbikepit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 chyba raczej chodzi o ten, do ktorego jest ok. 65 km http://pl.wikipedia.org/wiki/Czersk_(wojew...wo_mazowieckie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 to i ja moze dobije jak sie wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 chyba raczej chodzi o ten, do ktorego jest ok. 65 km http://pl.wikipedia.org/wiki/Czersk_(wojew...wo_mazowieckie) dokladnie o ten :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi